sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

1. Kurssin aluksi

Tässä blogissa on äidinkielen 2. kurssin tavoitteet, sisällöt ja kurssin suorittamiseen tarvittava materiaali ja tehtävät. Blogia ylläpitää äidinkielen opettaja Ulla Saarenpää. Opettajan yhteystiedot ovat ylävälilehdellä. Tätä blogia käyttävät sekä 13RA:n opiskelijat että 13META:n opiskelijat.

Äidinkielen toisen kurssin aihe on yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lyhyesti voisi sanoa, että tällä kurssilla keskitytään puheviestintään ja siihen liittyviin harjoituksiin. Kurssin sisältöön kuuluvat niin ryhmäviestintätilanteet kuin puhe-esityksetkin. Erityisesti painottuvat sellaiset puheviestinnän osa-alueet, jotka liittyvät omassa ammatissa ja työelämässä tarvittavaan osaamiseen ja taitoihin. Erilaiset ryhmäviestintätilanteet ovat työelämässä lisääntyneet, joten ryhmäviestintätaitojen hallitseminen on hyvin tärkeää. 

Käy vastaamassa alkukyselyyn tässä.

Tehtävä:
Mihin sinun mielestäsi omalla alallasi tarvitaan vuorovaikutustaitoja? Kirjoita alla olevalle seinälle. Ensimmäinen seinä on varattu rakennusalalle, toinen metsäalalle. Kirjoittamaan pääset kaksoisklikkaamalla harmaata aluetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti